Bandwidth nelimitat*

Da, pentru că, nu ne place sa taxam clientul pentru consumul de trafic!

Serverele noastre Dedicate

Creșteți site-ul dvs. mai repede cu serverele noastre dedicate.
Alegeți un plan care să corespundă cerințelor dvs.EdcNet te ajuta in alegerea serverului ideal

Locația serverului

SERVICES

Price in €

RAM:

Disks:

Opțiunea Advanced Ddos Protection

Datorită celor mai actualizate tehnologii hardware / software create pentru a combate acest fenomen, Advanced Ddos Protection este capabil să gestioneze și să atenueze atacurile directe asupra serverului dvs. cu o capacitate de până la 700.000.000 de pachete pe secundă * sau 1000 Gbit / s de lățime de bandă , ambele de tipul stratului 4 decât stratul 7:
Advanced Ddos Protection oferă o garanție SLA Ddos Safe , care vă rambursează integral pentru costul opțiunii în cazul în care se dovedește insuficientă pentru protejarea sau atenuarea atacurilor direcționate către un server pe care este activ! Solicită-l astăzi!

De ce să ne alegeți?

Infrastructură la nivel mondial, cloud computing inovatoare și expertiză specializată

soluţii

Serverele noastre dedicate sunt alimentate de hardware de înaltă calitate, de înaltă calitate, de la jucători de vârf precum Dell, HP și Supermicro. Construit pentru performanță rapidă și fără egal.

viteză

Serverele noastre sunt construite pentru a oferi o viteză superioară și pentru a asigura că și cele mai solicitante aplicații de servere web rulează fără probleme.

ASISTENTA

Echipa noastră este formată din profesioniști IT în probleme legate de software și hardware și acest lucru păstrează calitatea noastră de asistență în lumea de primă clasă.

GARANȚIE UPTIME

Suntem mândri că oferim unul dintre cele mai înalte standarde de garanție a rețelei de uptime (99,95%). Site-ul dvs. Web va funcționa întotdeauna.