Returnare si Anularea unui serviciu

Returnarea de anulare serviciu

Clientul are oricând dreptul să solicite restituirea baniilor pentru serviciile achitate către EdcNet, returnarea acestora însă se va face în următoarele condiții:
• dacă solicitarea e făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la activarea comenzii clientului i se va restitui întreaga sumă
• dacă solicitarea e făcută la mai mult de 30 de zile calendaristice de la activarea comenzii nu se mai poate face nici o cerere de retrunarea banilor pentru nici un motiv.


Nu există nicio rambursare după închiderea contului. În caz de eligibilitate pentru o rambursare, utilizatorul trebuie să solicite o rambursare înainte de închiderea contului.
Utilizatorul poate alege oricând să-și dezactiveze contul, dar, în urma închiderii, nu va mai fi eligibil pentru o cerere de rambursare în conformitate cu această politică de rambursare.

Termeni standard pentru restituiri


Planuri anuale +, în termen de 30 de zile de la data tranzacției.

Planuri lunare * +, în termen de 48 de ore de la data tranzacției.
* Planurile lunare includ toate planurile care expiră mai puțin de un an (de exemplu, 6 luni, 9 luni etc.)
+ Produsele de securitate cu servicii de reparații nu sunt rambursabile odată ce a fost trimisă o cerere de intervenție.


Rambursabil în primele 24 de ore de la achitirea platii

Categorii suplimentare de licitație

Rambursabil în primele 48 de ore dacă nu există oferte.

Servicii de gazduire

Dacă un serviciu de găzduire a fost deja furnizat, acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă furnizat, este posibil să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției).

Servere Dedicate

Dacă un server/sau mai multe a fost deja instalate/furnizat, acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă furnizat/instalat, este posibil să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției)..

Payee Name(Company): Europa Data Center SRL

Bank name: Banca Transilvania
RO67BTRLEURCRT0350211201 (EUR)
RO20BTRLRONCRT0350211201 (RON)