DDos Protection

gazduire web romania

DDoS Protection

Atacurile de negare a serviciului distribuite (DDoS) evoluează întotdeauna și utilizează o mare varietate de tehnologii. Pentru a combate eficient aceste atacuri, aveți nevoie de o soluție dinamică de securitate pe mai multe straturi. FortiDDoS vă protejează de atacuri cunoscute și de zero zile cu o latență foarte mică. Este ușor de implementat și gestionat și include instrumente complete de raportare și analiză.

Opțiunea Advanced

Datorită celor mai actualizate tehnologii hardware / software create pentru a combate acest fenomen, Advanced Ddos Protection este capabil să gestioneze și să atenueze atacurile directe asupra serverului dvs. cu o capacitate de până la 700.000.000 de pachete pe secundă * sau 1000 Gbit / s de lățime de bandă , ambele de tipul stratului 4 decât stratul 7:

Advanced Ddos Protection oferă o garanție SLA Ddos Safe , care vă rambursează integral pentru costul opțiunii în cazul în care se dovedește insuficientă pentru protejarea sau atenuarea atacurilor direcționate către un server pe care este activ! Solicită-l astăzi!

Protejați toate resursele dintr-o rețea virtuală activând Advanced DDoS Protection printr-o configurare simplificată. Monitorizarea permanentă a traficului oferă detectarea aproape în timp real a atacurilor DDoS, fără a fi necesară nicio acțiune din partea dvs. Protecția DDoS atenuează automat atacul imediat ce este detectat.

Optimizare adaptivă

Protecția DDoS oferă funcții avansate de informații care configurează și optimizează automat setările dvs. de protecție DDoS. Serviciul DDoS Protection vă înțelege resursele și configurația resurselor și folosește profilarea inteligentă a traficului pentru a învăța tiparele de trafic ale aplicațiilor în timp.