gazduire web romania

Rețeaua de firewall

Acesta este al doilea element care alcătuiește VAC. Rețeaua Firewall este o soluție care vă permite să limitați expunerea la atacurile din rețeaua publică.

Este activat automat pentru fiecare atac DDoS. Este posibil să configurați rețeaua de firewall prin crearea a până la 20 de reguli care să permită o selecție mai precisă a pachetelor și mai potrivită pentru activitatea serverului.

Aceste reguli corespund la cât mai multe permisiuni specifice care vă permit să vă protejați mai bine serviciul. Paravanul de protecție este activat automat ori de câte ori este detectat un atac DDoS și nu poate fi dezactivat până la finalizarea atacului.

Paravanul de protecție

Pre Firewall, administrat în totalitate de EdcNet, este primul element al sistemului nostru VAC și aplică regulile pentru a defini filtrele care conduc pachetele la rețeaua Firewall (vezi mai jos).

Aceste reguli sunt valabile pentru toate soluțiile EdcNet. Când are loc un atac DDoS, Pre Firewall efectuează un prim filtru și trimite restul către rețeaua Firewall, ale cărei reguli sunt personalizabile. Pre Firewall-ul nostru se bazează pe un Arista 7508R care poate atinge o capacitate de comunicare de 28,8 Tbps.

Izolarea prin VRF vă permite, de asemenea, să direcționați traficul către următorii pași ai sistemului nostru.