Data Center Craiova

Un data Center modern si in siguranta localizat in Craiova (Str.Popoveni 5 ). Suntem operativi pe piata Romaneasca din anul 2016, si suntem pe pasi buni de a ne imparti in mai multe zone din Romania. EdcNet detine propriul Data Center si este interconectat cu 2 furnizori Rds si M247. Ne protejam cu UPLINCK prin DDoS.

Prevenirea incendiului

Separarea tuturor sistemelor și a mediilor  de detectare auto-stingătoare garantează o siguranță maximă împotriva riscului de incendiu, fara  a afecta serverele  alocate in interior.

data center edcnet

SISTEME DE APĂRARE ȘI MONITORIZARE

Centrul de operare a rețelei (NOC) la fața locului, redundant și echipat 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an și încredințat exclusiv personalului nostru

Data Center EdcNet

Un data Center modern si in siguranta localizat in Craiova (Str.Popoveni 5 ). Suntem operativi pe piata Romaneasca din anul 2016, si suntem pe pasi buni de a ne imparti in mai multe zone din Romania. EdNet detine propriul Data Center si este interconectat cu 2 furnizori Rds si Telekom. Ne protejam cu UPLINCK prin DDoS Servere personale pentru protectie DDoS.